background
CMS

franczyza

Tym z Państwa, którzy myślą o rozpoczęciu przygody z własnymi biznesem, proponujemy współpracę z „Cukrem i Solą” na zasadzie franczyzy. Od 2017 roku prowadzimy sprzedaż gastronomiczną – czas ten pozwolił nam na zbudowanie solidnego i przejrzystego konceptu gastronomicznego, który w prosty sposób umożliwia osiągnięcie stabilnych przychodów. Punkt gastronomiczny naszej sieci można prowadzić jako jedyne źródło zarobku lub bez trudu połączyć z inną pracą zawodową.

Dlaczego Cukrem i Solą?

1. niski koszt inwestycji
2. szybka stopa zwrotu
3. elastyczność

Dlaczego Cukrem i Solą?

1. niski koszt inwestycji
2. szybka stopa zwrotu
3. elastyczność

zostań jednym z nas

Różnorodność produktów, oryginalne receptury i stały kontakt z dostawcami półproduktów to kolejne zalety dołączenia do rodziny „Cukrem i Solą”. Wśród modeli biznesowych tego typu wyróżnia nas przede wszystkim elastyczność – mogą Państwo wybrać koncept sprzedaży w lokalu stacjonarnym oraz w przyczepie gastronomicznej. W obu przypadkach sprzedaż może być prowadzona zarówno w okresie letnim, jak i zimowym. Food truck natomiast daje nieograniczone możliwości, jeśli chodzi o znalezienie odpowiedniej lokalizacji – gdyby miejsce okazało się niedostatecznie atrakcyjne, przyczepa dzięki swojej mobilności pozwala na zupełnie bezkosztową zmianę rejonu sprzedaży.

Cukrem i solą franczyza
CMS

Czy mogę zostać franczyzobiorcą?

Kandydat na franczyzobiorcę powinien spełniać kilka podstawowych cech przedsiębiorczych, takich jak umiejętność pracy zespołowej, ciągłe podnoszenie sobie poprzeczki i nastawienie na sukces zawodowy. Potrzebny jest również kapitał początkowy, ale doświadczenia w gastronomii nie wymagamy. Wszystkiego Cię nauczymy i będziemy wspierać w całym procesie.

Na każdym etapie współpracy z naszej strony otrzymują Państwo pełne wsparcie w zakresie marketingu, szkoleń z prowadzenia firmy i szkoleń personelu. Dużym atutem są także kwestie ekonomiczne – miesięczne koszty to jedynie 500 zł miesięcznie! Nie pobieramy opłaty wstępnej, a kapitał potrzebny na start rozpoczyna się już od 30 000 zł netto.


W rozwój naszej ogólnopolskiej sieci wkładamy całe serce i pełne zaangażowanie, jak również doświadczenie i wiedzę merytoryczną. Serdecznie zapraszamy do budowania razem z nami tych wyjątkowych miejsc.

CMS

przewidywana suma inwestycji:

Nie pobieramy opłaty wstępnej, a kapitał potrzebny na start rozpoczyna się już od 30 tys. zł netto w przypadku leasingu.


Opłaty franczyzowe:


1.

przyczepa gastronomiczna od 500 zł netto miesięcznie

2.

lokal stacjonarny od 850 zł netto miesięcznie



Skontaktuj się z nami, aby zapoznać się ze szczegółami i omówić dodatkowe możliwości prowadzenia "Cukrem i Solą".

background

kontakt